עמותת ‘האחים שלנו’, שמהווה כתובת עבור אחים ואחיות שכולים במדינת ישראל, והשנה אף יותר מתמיד, מקיימת זו השנה השלישית את מיזם הכתיבה הייחודי - ‘אות לאחי’. במפגש חד פעמי עם יוצר או סופר, אחים ואחיות שכולים מוזמנים לכתוב טקסט אישי אל ועל אחיהם שנפלו.
תמר עמיחי דוד, מנהלת הפעילות של עמותת "האחים שלנו": "מיזם 'אות לאחי' היא הדרך שלנו להעניק למאות אחיות ואחים שכולים את האפשרות להשמיע את קולם באמצעות הכתיבה. במיזם זה יוכלו האחים והאחיות לכתוב טקסט אישי שהוא זיכרון, מכתב או רגע בלתי נשכח שהיה להם עם אחיהם שנפל, בהנחיית יוצרים וכותבים מוערכים בחברה הישראלית. את כל הטקסטים שיירקמו דרך הסדנאות אנו נעלה לאתר עמותת "האחים שלנו" וננגיש זאת לחברה הישראלית כדי שתוכלו להכיר את סיפורם הייחודי של האחיות והאחים השכולים.
אנו מזמינים את כלל האחים והאחיות השכולים להירשם ולהגיע לסדנאות בכדי ליצור מאגר מחודש שייתן להם את המקום להאיר ולחשוף את סיפוריהם ואת זכרונותיהם".