עזרא מילר: "עברתי משבר קשה, מתמודד עם בעיות נפשיות מורכבות"

מילר, המגלמים את "הפלאש", שהסתבכו בכמה תקריות עם החוק במכתב פתוח: "רוצה להתנצל בפני כולם שהבהלתי והתעצבנתי מההתנהגות שלי בעבר. נמצא בטיפול מתמשך"

קיץ ברבנר צילום: יח"צ
עזרא מילר
עזרא מילר | צילום: רויטרס

בהצהרה שסיפקו נציגיו של מילר בני ה-29 למגזין Variety,  ונכתב: "אחרי שעברתי לאחרונה תקופה של משבר קשה, אני מבין כעת שאני סובל מבעיות נפשיות מורכבות והתחלתי בטיפול מתמשך".

"אני רוצה להתנצל בפני כולם שהבהלתי והתעצבנתי מההתנהגות שלי בעבר", נכתב בהצהרה, "אני מחויב לעשות את העבודה הדרושה כדי לחזור לשלב בריא, בטוח ופרודוקטיבי בחיי".

במהלך יוני מילר נעצרו, לאחר ששכנה התלוננה כי איימו עליה באקדח. עוד קודם לכן, לפני כשנתיים תועדו מילר כשהם מכים אישה ומטיחים אותה בקרקע, והשנה הם נעצר פעם נוספת על תקיפה אלימה של אישה בבר בהוואי. אם זה לא מספיק, מילר אף נחשדו כי ניהלו מערכת יחסים אסורה עם קטין, אותו אף הטיס לסט של "חיות הפלא והיכן למצוא אותן" (שיצא לאקרנים לפני מספר שנים).

תגיות:
בריאות הנפש
/
עזרא מילר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף