הלחימה בארץ ממשיכה אל השבוע השלישי, זאת אחרי מתקפת הטרור הרצחנית שפקדה את אזור עוטף עזה בתחילת החודש, וישראל מתחילה להיכנס למצב של שגרה קשה של טילים ומלחמה. הזמרת אודיה והראפר איזי השיקו שיר חדש בהשראת המצב.
"כתבתי ומחקתי, קצת התביישתי שבתוך כל הטירוף הזה אני מעזה לגעת בפסנתר", הוסיפה. "אבל אז הגענו לבסיס, הנגנים האלופים שלי ואני ראינו מה הכוח של המוזיקה בימים האלה. האורות שהיו שם. השמחה המדבקת של החיילים. החוויה היתה אחת מהעוצמתיות שחוויתי בחיי".
הראפר איזי גם סיפר על השיר: "בשבוע אחד יצא לי לשבת עם הדר בכר בבית החולים סרוקה. גיבורה שאיבדה את אמא שלה ואחיה. אבא שלה אבידן נפצע קשה. שמעתי סיפורים בחוות רונית משורדי ה'נובה' שחלקם נפצעו בגוף וכולם שם נפגעו בנפש. הלכתי להלוויה של גיל אבני בחור צעיר שהיה מגיע להופעות שלי ושמעתי את המשפחה שלו מספידה אותו. כולם כל כך טהורים. כאלה אנשים טובים. שהייתי חייב לדבר עם אלוהים לנסות להבין למה הוא איפשר לזה לקרות. אני כנראה לעולם לא אבין. אבל הייתי חייב לפרוק".