נציג גרמניה נעמד מאחורי עדן גולן וטוען: "חוותה בריונות מצלקת"

נציג גרמניה לאירוויזיון, איזאק גודריאן, נעמד לצידה של הנציגה הישראלית עדן גולן. כשנשאל בראיון האם גולן חוותה בריונות במהלך התחרות השיב בחיוב ואמר: ״אם היה קורה לי דבר כזה, זה בוודאות היה מצלק אותי"

מאיה גדש צילום: דימה וולרשטיין
עדן גולן בחזרה על הבמה לקראת גמר האירוויזיון
עדן גולן בחזרה על הבמה לקראת גמר האירוויזיון | צילום: רויטרס
2
גלריה

גורדיאן אמר: "אתה יודע כמה היא צעירה? תחשוב שיש בחורה שבסך הכול רוצה לשיר שיר ולהגשים חלום, ולא משנה כמה היא טובה ומוכשרת, האנשים מסביב רואים רק את המדינה שממנה היא מגיעה וצועקים לה בוז״.

הזמר איזאק גודריאן
הזמר איזאק גודריאן | צילום: רויטרס

עוד הוסיף: ״אם היה קורה לי דבר כזה, זה בוודאות היה מצלק אותי. המוטו של תחרות האירוויזיון הוא 'כולנו מאוחדים סביב מוזיקה'. לא ראיתי שום אחדות בנקודה הזו. כמובן שאני יכול להבין את העניין, אבל בסופו של דבר אנחנו מדברים פה על מוזיקאית צעירה שמופיעה נהדר וכולם צורחים לה בוז. הייתה כל כך הרבה שנאה באולם הזה".

גורדיאן ייצג את גרמניה באירוויזיון 2024 עם השיר "Always on the Run". השיר סיים במקום ה-12, בעוד השיר הישראלי "הוריקן", אותו ביצעה גולן, הגיע למקום החמישי.

תגיות:
אנטישמיות
/
אירוויזיון
/
אנטישמיות באירופה
/
עדן גולן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף