סאבלימינל כמעט מפוצץ ראיון: "טמטום של אנשים גזעניים"

איריס קול שוחחה ב-103FM עם הראפר על הקליפ לשיר "עושה מה שבא לי" בו גופו נצבע בשחור, ושאלה אם הוא עושה "black face". הוא הגיב בזעם: "אני מאוד לא סובלני לשיט הזה. זה חתיכת טמטום"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
סאבלימינל
סאבלימינל | צילום: עומרי דדון

דבר לא הכין את איריס לתגובה של סאבלימינל (קובי שמעוני), כאשר כבר בתחילת השיחה הצליחה קול להכעיס את הראפר והמוזיקאי, כשאמרה לו: "אתה עושה בקליפ black face (פנים שחורות)". קול התייחסה לתופעה של צביעת פניהם של אנשים לבנים בשחור, תופעה שמתוארת כביטוי לגזענות.

סאבלימינל הגיב בתדהמה: "אני לא מאמין שאת אומרת את זה. זה מחזק טמטום של אנשים הגזעניים שבאים במעטה של ליברלים - שאומרים שאסור לי לעשות היפ הופ כי אני לא שחור. אני לא הכרתי בכלל את התופעה הבזויה והמטופשת הזו, עד שהם לא התחילו להשוות את האמנות שלי לטפשות הזו. אני 20 שנה במקצוע הזה ואנחנו מדברים בצורה מאוד נעימה, אבל אני מאוד לא סובלני לשיט הזה. זה חתיכת טמטום. גיא פינס התייחס לזה ועכשיו את, וזה פשוט הזוי בעיני".

סאבלימינל, שידוע כבעל מזג נעים במיוחד בריאיונות, מיהר להרגיע את הרוחות והציע: "בואי נפתח את הריאיון מחדש". על השיר החדש סיפר: "מאז שאני מרגיש את כל הרכבות שלי במסילות שלהן - אני מרשה לעצמי לנהוג הפוך על הפוך ולצאת מהלופ של כתיבת שירים למטרות מסוימות. בדור שלי מאוד מרגישים כמו עכברים שרצים בתוך הגלגל שבכלוב - ולפעמים אני מרגיש שבא לי לצאת מהגלגל הזה".

תגיות:
סאבלימינל
/
גזענות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף