נועם קליינשטיין, בתם של רמי וריטה, מצטרפת למחזמר על שירי אריק איינשטיין

נועם קליינשטיין בעלת הייחוס המשפחתי הצטרפה לקאסט "כמו גדולים" לצד הקומיקאי ישראל קטורזה, כוכבי הילדים והנוער עומר חזן וקים אור אזולאי וכתריה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
נועם קלינשטיין
נועם קלינשטיין | צילום: אמיר חרודי
2
גלריה

בדצמבר הקרוב יעלה מחזמר מקורי לכל המשפחה משיריו הגדולים של הזמר הישראלי החשוב אריק איינשטיין. המחזמר יעלה בכיכובם של הקומיקאי המוביל ישראל קטורזה, כוכב הילדים והנוער עומר חזן, כוכבת הילדים והנוער קים אור אזולאי והזמרת הצעירה יוצאת העונה האחרונה של "הכוכב הבא", כתריה פאוץ'. כעת, לקאסט עטור הכוכבים מצטרפת הפתעה עם ייחס מיוחד.

אל צוות השחקנים של המחזמר תצטרף הזמרת נועם קליינשטיין, הבת של רמי וריטה ואחותה של משי, שתחלוק לסירוגין עם כתריה פאוץ' את התפקיד במחזמר.

"כמו גדולים", ישראל קטורזה, עומר חזן וקים אור אזולאי וכתריה פאוץ' מ"הכוכב הבא". ערן לוי
"כמו גדולים", ישראל קטורזה, עומר חזן וקים אור אזולאי וכתריה פאוץ' מ"הכוכב הבא". ערן לוי | "כמו גדולים", ישראל קטורזה, עומר חזן וקים אור אזולאי וכתריה פאוץ' מ"הכוכב הבא". ערן לוי

בעלילת המחזמר ישולבו שירים מתוך הקלטת המיתולוגית "כמו גדולים" ("אדון שוקו", "שבת בבוקר"), כמו כן – שירים מהרפרטואר העשיר של איינשטיין: "אני ואתה ", "עוף גוזל", "כשאת בוכה את לא יפה", "יש בי אהבה" וכו'.

ממשפחת איינשטיין נמסר: "המשפחה מברכת על העלאת המחזמר ומאחלת בהצלחה להצגה ולצוות היוצרים והמבצעים".

תגיות:
ריטה
/
רמי קליינשטיין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף