אדל חושפת פרט מגעיל: זו הדרך שבה היא אוכלת צ'יפס

Go Easy On Me? זו ביקשה קצת מוגזמת ממישהי שחושפת את אחת הדרכים המשונות ביותר להנות מהחטיף המלוח. וגם - מה הטעם האהוב על הזמרת? "שלום מהצד השני" בפינת הטיקטוק

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אדל
אדל | צילום: רויטרס
2
גלריה

אחד מהעוקבים שהצטרף לשידור הלייב שלה אמש ברשת החברתית אינסטגרם שאל אותה את השאלה, והיא ששה לענות בכנות מפתיעה. אדל אוהבת את הגרסה המקבילה לתפוצ'יפס (בבריטניה נקראת Walkers) בטעם קוקטייל פירות ים, אבל לא רק, וכאן נכנס הקטע שבישראל עלולים להרים עליו גבה במקרה הטוב - ולהיגעל ממש במקרה הרע.

צ'יפס
צ'יפס | צילום: ingimage ASAP

אדל טוענת כי היא נוהגת להוסיף לתוך שקית הצ'יפס כמות מכובדת של רוטב וורשסצ'סטר (חומץ לתיבול בשרים בדרך כלל), לסגור מחדש את השקית, לערבב מחדש ולאכול. כשנשאלה על ההרגל המוזר בראיון ברשת BBC, היא הופתעה לגלות שיש עוד אנשים שנוהגים כמותה. אחד מהם אפילו עלה לשידור ואמר לה: "ראיתי את אבא שלי עושה את זה, ומאז אני לא מסוגל לאכול צ'יפס אחרת". היא השיבה לו בכנות: "אני למדתי את זה מאמא שלי".

תגיות:
אדל
/
צ'יפס
/
טיקטוק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף