אחד מהעוקבים שהצטרף לשידור הלייב שלה אמש ברשת החברתית אינסטגרם שאל אותה את השאלה, והיא ששה לענות בכנות מפתיעה. אדל אוהבת את הגרסה המקבילה לתפוצ'יפס (בבריטניה נקראת Walkers) בטעם קוקטייל פירות ים, אבל לא רק, וכאן נכנס הקטע שבישראל עלולים להרים עליו גבה במקרה הטוב - ולהיגעל ממש במקרה הרע.
אדל טוענת כי היא נוהגת להוסיף לתוך שקית הצ'יפס כמות מכובדת של רוטב וורשסצ'סטר (חומץ לתיבול בשרים בדרך כלל), לסגור מחדש את השקית, לערבב מחדש ולאכול. כשנשאלה על ההרגל המוזר בראיון ברשת BBC, היא הופתעה לגלות שיש עוד אנשים שנוהגים כמותה. אחד מהם אפילו עלה לשידור ואמר לה: "ראיתי את אבא שלי עושה את זה, ומאז אני לא מסוגל לאכול צ'יפס אחרת". היא השיבה לו בכנות: "אני למדתי את זה מאמא שלי".