לאחר פרסום ההאשמות נציגיה של הזמרת הציגו מסמך שטוען כי ביקורה במדינה האוייבת נעשה היה חוקי וקיבל אישור, אך מאוחר יותר התברר כי המסמך היה מזוייף. בעקבות הסערה הודיעה פרש בחשבון האינטסגרם שלה כי היא פורשת.
"אני אזרחית אוקראינה, ואני פועלת לפי חוקי אוקראינה. אני מנסה ללהציג לעולם את המסורות והערכים של אוקראינה. הדברים נקשרים לסיפור הזה הם בכלל לא המסרים שרציתי להכניס לשיר שלי".
"אני אמנית, לא פוליטיקאית. אין לי צבא של אנשי יחסי ציבור, מנהלים, עורכי דין שיעמוד בפני כל ההתקפות והלחצים האלה, הפריצה לרשתות החברתיות שלי, האיומים. וגם את המילים הבלתי מקובלות לחלוטין שאנשים מרשים לעצמם להוציא מבלי להבין את המצב ולשכוח את כבודו של כל אזרח באוקראינה. אני לא רוצה את המלחמה והשנאה הוירטואלית הזו. המלחמה העיקרית כעת היא מלחמה חיצונית, שהגיעה לארצי ב-2014".
"אני לא רוצה להיות בסיפור המלוכלך הזה יותר. בלב כבד אני מסירה לצערי את מועמדותי כנציגת אוקראינה באירוויזיון. אני באמת מצטערת".