הכבש השישה עשר מכפיל את עצמו: גל הופעות חדש של מסע האיחוד

לאחר שכל הכרטיסים לעשרת המופעים הראשונים אזלו תוך דקות, מודיע הרכב האיחוד המיתולוגי על חמש הופעות נוספות בהיכל התרבות. יהודית רביץ תשוב לבמה יחד עם גידי גוב, יוני רכטר ודויד ברוזה

עידו לזרי צילום: פרטי
הכבש ה-16 האיחוד
הכבש ה-16 האיחוד | צילום: יריב פיין וגיא כושי
2
גלריה

מארבעת המופלאים נמסר: "יהונתן היה משורר ילדים נצחי, שהצליח לטשטש את הגבולות בין עולם הילדים למבוגרים. ככל שאנחנו מתקדמים בתהליך החזרות, אנחנו מבינים עד כמה הטקסטים שלו משמעותיים, איכותיים ושורדים את הזמן שעבר מאז שנכתבו. הופתענו מהעוצמה שבה התקבלה הידיעה על עצם קיום המופע ומצפים מאוד לפגוש את הקהל".

"הכבש השישה עשר", שיצא בסוף שנות ה-70, הפך במהרה לאבן דרך בתרבות הישראלית. האלבום, שנחשב ליצירת המופת של גפן, כולל שירים אהובים כמו "הילדה הכי יפה בגן", "לילה טוב", "איך שיר נולד" ו"ריח של שוקולד". לפני כארבע שנים התאחד ההרכב להקלטת השיר "פנינה" באלבום הילדים של רכטר, "יוני ג'ירף". גפן הלך לעולמו באפריל 2023.

הכבש השישה עשר - יהודית רביץ, גידי גוב, יוני רכטר ודויד ברוזה
הכבש השישה עשר - יהודית רביץ, גידי גוב, יוני רכטר ודויד ברוזה | צילום: יריב פיין וגיא כושי
תגיות:
יהודית רביץ
/
יוני רכטר
/
הכבש השישה עשר
/
גידי גוב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף