הצעד הבא של איתי לוי: ממש לא קרוב למה שציפיתם

הזמר והיוצר איתי לוי יוציא חידוש ללהיט "לכי תספרי לכולם" של הזמר מאור דניאל שיצא בשנת 2010. כך פורסם בעמוד האינסטגרם Israel.music

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עדן חסון ואיתי לוי מרוגשים
עדן חסון ואיתי לוי מרוגשים | צילום: באדיבות קשת 12

לוי התחבק עם העוברים ושבים שהופתעו לראותו, סיפר בגאווה על התכשיטים שעיצב, והצטלם עם כל מי שביקש סלפי, בתוספת החיוך הנצחי שלו. באירוע נכחו גם מגלי מולדבסקי מייסדת חברת תנאור תכשיטים, ליאת גלצר מנכ״לית עזריאלי אילון, ואביבה ודניאל מולדבסקי הבעלים המייסדים של חברת תנאור תכשיטים.

הקולקציה כוללת 4 צמידים ו-2 טבעות שעיצב לוי ובעתיד מתוכננים לצאת דגמים נוספים. התכשיטים עשויים מתכות שונות: כסף סטרלינג 925, ציפוי זהב 18 קראט ואבני CZ שחורות או זהב טהור 14 קראט ויהלומים שחורים. בתוך כל אחד מהתכשיטים משובצת לוחית הננו-תנ״ך, המכילה את כל 929 פרקי התנ"ך (תורה, נביאים,כתובים) כולל ספר התהילים, באמצעות טכנולוגיית ננו (מזעור) חדשנית ופורצת דרך. על מנת לקרוא את התנ"ך בשבב נדרש מיקרוסקופ מקצועי בהגדלה של 10,000.

תגיות:
מוזיקה ישראלית
/
מזרחית
/
איתי לוי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף