המופע החדש נולד מתוך רצון של רפאל להחזיר אהבה לקהל הישראלי שעמד לצידה לאורך כל הדרך. על הבמה היא תבצע את "New Day Will Rise" - השיר שכבש את אירופה, לצד ביצועים נבחרים מהופעותיה ב"הכוכב הבא" ובהם "ציפור מדבר", Dancing Queen ו-Anyone, בעיבודים חדשים ומרעננים.
יובל רפאל מסרה: "המופע הזה נולד מתוך רצון פשוט ואמיתי להגיע, להיות ולהיפגש עם הקהל שלי. זה שליווה אותי, תמך בי, החזיק אותי בכל שלב בדרך. זו הדרך שלי לומר לו תודה. השירים שאשיר הם חלק ממני, ואני כל כך מחוברת אליהם והלב שלי רוצה לשיר אותם יחד עם הקהל שחווה איתי את המסע הזה. אני כל כך מחכה להתרגש, לשמוח ולרקוד איתכם, ויותר מהכל לפגוש אתכם".
כזכור, רפאל הגיעה למקום השני בתחרות האירוויזיון. לאחר שהגיעה למקום ה-15 דרך ניקוד השופטים קיבלה רפאל 297 נקודות מהקהל - הכי הרבה בין כל המתמודדות - והייתה קרובה מאוד להחזיר את האירוויזיון לישראל. בניגוד לסוכנויות ההימורים, שראו בשוודיה המנצחת הגדולה, מי שתשדר לעולם את אירוויזיון 2026 היא דווקא אוסטריה.
נציג אוסטריה JJ הביא את הזכיה למדינתו עם השיר Wasted love כשהוא זוכה ב-436 נקודות סך הכל. ישראל כאמור ניצבה במקום השני עם 357 נקודות ואסטוניה סגרה את הפודיום עם 356.