אחרי שנים של משברים: המסר החדש של משה פרץ

ברקע מבצע "שאגת הארי", משה פרץ שעובד בימים אלו על מוזיקה חדשה, החליט לשבור שתיקה מוזיקלית על המצב הביטחוני ולהוציא שיר חדש, בו הוא מדבר על הדברים הקשים בחיים: "לא הכל בידיים שלי"

צוף צימרינג צילום: ללא
משה פרץ
משה פרץ | צילום: מתוך אינסטגרם
2
גלריה

בשירו החדש, שר הזמר: "הזמן כבר לא שואל כלום הוא עובר, ואתה ממשיך ללמוד בדרך הארוכה, כי לא הכול חוזר, לא הכל בידיים שלי, לא הכל צריך תשובה, יש דברים שמבקשים רק אמון, לא הבטחה".

משה פרץ
משה פרץ | צילום: שי יחזקאל

בין עוד מילות השיר: "יש על מי לסמוך, שכבד בנשמה, אני נכנס בשער, והלב נשאר איתך, רציתי להבין בקול, למה הכל זה לא סתם, אבל החיים לימדו אותי שלא כל שאלה צריכה סימן", וכך בין מתוך מכאובים רגשיים ישנים שעשויים להסתתר בין שורות השיר, הזמר שאהוב על המדינה במשך עשורים, גם מבטא את אמונו בה׳ יתברך, המעבר בין השערים הוא דימוי מובהק ליהדות, ואולי זה כל מה שישראל צריכה.

תגיות:
משה פרץ
/
ישראל
/
סלבס
/
זוגיות
/
יחסי איראן ארצות הברית
/
מוזיקה
/
תרבות
/
רכילות
/
מלחמה
/
שאגת הארי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף