ארנבות, שועלים וטבע מדהים
לעטיפת האלבום בחרה שחר בתמונת נעורים שלה, כשהיא רוכבת על סוס. זה גם הקו המוביל בעטיפות הסינגלים: תמונות ילדות, טבע וסוסים, אהבתה הגדולה. היא גדלה בקריית ביאליק, ובמרחק הליכה מביתה הייתה אורווה. כששחר הייתה בת 12 היא ראתה חבורת רוכבים ושאלה אם מישהו צריך עזרה עם הסוסים, וכך התחיל הרומן שלה עם בעל החיים האצילי. "הייתי ילדה כזאת שמסתובבת עם גיטרה והולכת לאורווה, להיות עם הסוסים", היא מספרת.
"זו חיה כל כך אצילית ונעימה, שפשוט אי אפשר שלא להתאהב בה ברמת ההתמכרות. לא סתם אומרים שזו חיה טיפולית, יש בהם משהו אחר, הם יכולים להעביר אדם חוויה, הם מדייקים אותו. אם יש אנשים שעושים מדיטציה כדי למצוא את הגרעין שלהם, סוסים עוזרים לי לעשות את זה. אני חוקרת עם עצמי למה דווקא איתם קרה לי התהליך העמוק והרגשי הזה".
"אני מרגישה שאני עושה את הדבר שלי, ועדיין יש לי לאן לשאוף. אני רוצה שיכירו עוד שירים שכתבתי, והרצון הגדול שלי הוא לשלוח אותם לכל מי שאפשר. הרבה פעמים הרגשתי שהשירים שלי באו לרפא אותי. אני גם מקבלת הדהוד מאנשים, שהתדר הזה הגיע אליהם למקום הזה של ריפוי. אני מרגישה שנרפאתי קצת, אז מעניין מה אכתוב עכשיו".