חדשות המוזיקה: המבקרים קוטלים אבל אד שירן שובר שיאי מכירות

עם קהל ענק שמלווה אותו בקריירה הנוסקת שלו, האמן הבריטי הוציא אלבום חדש שצפוי להיות האלבום הנמכר של השנה; וגם: איך הסתבך לואי טומלינסון עם המשטרה?

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אד שירן
אד שירן | צילום: רויטרס

המבקרים קוטלים את האלבום החדש של שירן, אבל נתוני המכירות, מציגים תמונה שונה לגמרי. האלבום החדש מצליח לשבור שיאים – וכבר עכשיו, ועל אף ששוחרר רק בשישי האחרון, יש שטוענים כי הוא צפוי להיות האלבום הנמכר של השנה. האלבום שבר את שיא ההורדות ביום אחד באתרי ההורדות הגדולים, עם יותר מ-55 מיליון הורדות ביום – בעוד שהשיא הקודם היה שייך לדה וויקנד (שנאלץ להסתפק רק ב-29 מיליון), והזרוע של שירן עוד נטויה.

הזמר נחת בנמל התעופה של לוס אנג'לס יחד עם זוגתו בדרך לחופשה מתוכננת. כשהשניים יצאו מהשדה לכיוון העיר, צלמי הפפארצי הקיפו את טומלינסון מכל עבר, ואחד מהם, היה תקיף במיוחד ולא הפסיק לצלם את הזמר. על אף שטומלינסון אמור לשמור על פאסון – בכל זאת, כוכב ילדים, סבלנותו ככל הנראה פקעה, והוא החל לדחוף את הצלם, שדחף בחזרה, ותוך מספר רגעים האירוע התפתח לקטטה אלימה.

טומלינסון לא זכה הפעם להנחת סלב, והוא נעצר, לאחר שהצלם העיד כי הוא נפצע בתקרית. הדיון המשפטי בעניינו צפוי להתקיים בסוף החודש, מה שיעניק לו מספיק זמן לנוח, לנפוש קצת ובעיקר – להירגע.

תגיות:
וואן דיירקשן
/
אד שירן
/
לואי טומלינסון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף