בסרטון שפרסם היום אומר ג'פריס: "שלום ישראל, הייתי אמור לבוא להופיע בשבילכם במאי אבל היו כל מיני אירועים של מלחמה הממשלה ביטלה את ההופעה, עכשיו נאמר לי שהכל בסדר ושהמדינה שלכם שלווה וכולם מסתדרים אחד עם השני", מוסיף הקומיקאי בעקיצה למצב המדינה. "אז אני אהיה אצלכם ב-24/10 ואופיע בהיכל מנורה מבטחים. הייתי שם כבר כמה פעמים ומעולם לא התאכזבתי, אני תמיד נהנה אצלכם נורא, אז מחכה לראותכם".
בסרטון קודם בו בישר לעוקבים שלו על ההופעה בתל אביב במסגרת סיבוב ההופעות האירופאי שלו הוא אומר שהוא תמיד אוהב לבוא לישראל. הקהל הישראלי התחבר מיד לישירות והבוטות של הקומיקאי הגאון האוסטרלי במקור שלעולם לא נרתע מכאוס. הוא ישיר, הוא חד, הוא לא PC בשום צורה ומסוגל לומר את הדברים האיומים ביותר שאף קומיקאי אחר לא היה מעז ואיכשהו לצאת מזה בשלום (יחסי).
ג'פריס מופיע ללא הפסקה בארה"ב, אירופה, אוסטרליה וניו זילנד, הוא מרבה לדבר על אלכוהול, סקס וסמים, זוגיות, משפחה ובעצם על כל מה שעולה לו בראש, לעצבן שורה של אנשים ואירגונים ביניהם חובבי הנשק בארה"ב ומאמיני כל הדתות, כל אלו רק הפכו אותו במהירות לאחד השמות החמים ביותר בעולם הקומדיה.