"אל תדבר בתחומים שאתה לא מבין": עימות באולפן בין הפרשנים הוותיקים

פרשן חדשות 13 צבי יחזקאלי התעמת עם גיל תמרי והטיח בו: "אתה מייצג את עמדת האמריקאים, והאמריקאים לא מבינים ערבית, גם אתה לא מבין ערבית"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
גיל תמרי וצבי יחזקאלי באולפן חדשות 13
גיל תמרי וצבי יחזקאלי באולפן חדשות 13 | צילום: צילום מסך חדשות 13

מלחמת חרבות ברזל: עימות בשידור חי התרחש הערב (חמישי) בין הפרשנים הוותיקים צבי יחזקאלי לגיל תמרי. הנושא בפאנל עסק בעמדת האמריקאים במלחמה, ויחזקאלי הטיח בפרשן חדשות החוץ: "אתה מייצג את האמריקאים, אבל האמריקאים לא מבינים ערבית".

הוא המשיך במתקפה: "אני 30 שנה ערביסט, אני יודע ערבית וחי עם ערבים, אתה לא מבין ערבית ולא מכיר את אבו מאזן ועראפת", הוא הוסיף: "אל תדבר בתחומים שאתה לא מבין, אחי היקר".

תמרי ניסה להגיב לדבריו, אך יחזקאלי קטע אותו ואמר: "בוא ננהל דיון, זה לא רק אני ואתה", תמרי השיב: "בוא נדבר בעובדות ולא בסיסמאות".

לכך השיב יחזקאלי: "עובדה: האמריקאים הפקירו את עיראק, הם הפקירו את אפגניסטן, ברק אובמה זכה בפרס נובל לשלום וארבעה מיליון נהרגו במזרח התיכון", תמרי השיב: "אין לנו ויכוח על העובדות האלו".

תגיות:
גיל תמרי
/
מלחמת חרבות ברזל
/
צבי יחזקאלי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף