״אמש, שעה שאנחנו קוברים את מתינו, החלו עימותים בירושלים", סיפרה בפתח הראיון. "התמונות האלה צריכות להפריע לכל ישראלי ויהודי, הקריאה להפסקת העימותים ולאחדות בעם יצאה מהלב. אנחנו עושים הכל כדי שהשיח במהדורת החדשות שלנו יהיה תמיד מכבד ומאחד וכך נמשיך. אין לנו ארץ אחרת, אין לנו עם אחר״.
במקביל להפגנת הענק נגד מדיניות הממשלה שפרצו אמש, מיכאלי בפתיחת התוכנית התייחסה להפגנות ואמרה: "רבבות יצאו למחות ברחבי הארץ בהפגנה הגדולה ביותר מאז החלה המלחמה. אנחנו רואים אחים מכים איש את רעהו, תמונות שבוודאי גורמות לאויבינו לחכך ידיים בהנאה ולחשוב שאנחנו מתפרקים מבפנים ולכן יוכלו לנו".
"נזכיר: העם מאוחד ברצון להשיב את החטופים, המחלוקת היא על הדרך ואסור לשכוח זאת", המשיכה. "התפקיד שלנו במהדורה הזו היא לדווח על מה שקורה אבל הפעם בשעה הקשה הזו אנחנו מבקשים - בבקשה, אל תספקו לנו חומרים לשידור שלנו - נגדנו. האויבים בחוץ והם רבים. אנחנו יחד בכאב ואנחנו צריכים להישאר יחד כדי לנצח".
אחר כתב: "כבר הבנו שאתם בעצם ערוץ 14. תתביישו לכם. אנחנו נחרים אתכם לתמיד", ואחר הוסיף: "זו בדיחה? מחלוקת על הדרך? הבן גבירים, הסמוטריצ'ים ונתניהו צריכים להתאדות מכאן. חבורת פאשיסטים כהניסטים שחירבו את המדינה בשיטתיות. מחלוקת על הדרך עלאק, ליצנים".