דור הררי וג׳וליה שחר ניצחו את העונה, אבל לוסי איוב גנבה את כל ההצגה

לפני שנעסוק בזוכים של העונה, אי אפשר שלא להתעכב בצעד החריג של המנחה, שהחליטה להציג לראווה את היכולות שלה על הרחבה. בהחלט ראינו לוסי איוב אחרת, לוסי שאנחנו מעדיפים לא לראות

מיקי לוין צילום: נועם גולדשטיין
הריקוד של לוסי איוב | צילום: קשת 12

באמת שאני רוצה להיות אישה מעצימה שמחמיאה לנשים אחרות, אבל זה יהיה בניגוד מוחלט לתחושות האמיתיות שלי, כי זה היה אחד הרגעים המביכים ביותר שנראו העונה. ולא אכביר במילים,  רק אסכם ואומר שעדיף שלוסי תדבק במה שהיא באמת טובה בו, וזה לא ריקוד.

דור וג'וליה זוכים ב''רוקדים עם כוכבים''
דור וג'וליה זוכים ב''רוקדים עם כוכבים'' | צילום: אורטל דהן

מה אפשר לומר על מאיה קיי , בעיני האישה היפה ביותר שהשתתפה אי פעם ברוקדים עם כוכבים, רקדה כמו מלאכית שנולדה לרחבה ואף התעלתה באלף מונים על רקדניות מנוסות ממנה. כל תנועה שלה, נראתה כמו נוף פסטורלי שלא ניתן להפסיק להביט בו, היא הייתה מדהימה לאורך כל העונה, וראויה לזכות בתואר הנכסף.

המנצח הגדול זה לא דור הררי, זו לגמרי הפרטנרית שלו ג'וליה שחר שזכתה בשתי מדליות,  בעונה הקודמת זכתה באהבה ענקית עם יוגב מלכה, ובעונה הזו זכתה להניף את הגביע.

תגיות:
רוקדים עם כוכבים
/
לוסי איוב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף