ויש את שייע פייגנבוים. בעבר אחד משחקני הכדורגל הגדולים במדינה, לאחר מכן מאמן שכל אוהד היה רוצה לראות בקבוצה שלו והיום - ההוא שלא יודע לקרוא מה שכתוב בדף שהוא צריך להקריא בנאום הפתיחה. פייגנבוים, אם הוא עדיין רואה בעצמו מאמן לגיטימי בליגת העל שלנו, צריך להגיד תודה לתוכנית שהפכה אותו לסלב ולחזור לחיים האמיתיים. המריבות עם גולן, ברלד ופליקס חלפון כבר לא מוסיפות לו כבוד לרזומה.
נקודת האור העונה הוא הסטייליסט אושר קסרי. כבר בפרק הראשון אנחנו נחשבים לקסרי האנונימי ולבעיה המרכזית שמלווה את חייו, תסמונת הטורט. אולי מבחינת ההפקה זה בסך הכל גימיק, אבל חשוב שהקהל שבדרך כל לא נחשף לדברים כאלה יראה את זה סוף סוף על המסך. התסמונת התחילה אצל קסרי כשבגיל 9 הוא הלך להעיר את אביו, ומצא אותו ללא רוח חיים. דבר שלצערנו יכול לקרות לכל אחד.
גולסטאר משקפת משהו בתרבות שלנו, שהולכת ונהיית אלימה וקיצונית מיום ליום ומשנה לשנה. צעקות וקללות זו כבר מזמן הדרך היחידה להגיד את המחשבות שלך. אבל העיקר שתמיד ברלד יהיה שם כדי לעשות את חיקוי היונה שלו ולהזכיר את האיגוד שהוא, כזכור, יושב הראש שלו.