182 מיליון צופים בעולם באירוויזיון, איסלנד עם 98.4 אחוזי רייטינג

התפרסמו נתוני הצפייה בתחרות האירופית: יותר צופים מהשנה שעברה, הכי הרבה צופים צעירים מאז תחילת התחרות, איסלנד שהניפה דגלי פלסטין עם שיא של 5 שנים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
במאי האירוויזיון חושף: "אמרנו 'נגיד למדונה לבוא', ופתאום זה קרה" | צילום:

דווקא המדינה שעוררה את הסערה הגדולה ביותר, איסלנד, כשנציגיה הניפו את דגלי פלסטין באמצע המשדר - הייתה זו שצפתה הכי הרבה בתוכנית וסיפקה נתון של 98.4 אחוזי צפייה. המדינה העפילה לגמר הגדול בפעם הראשונה מאז 2014, והמשדר נהנה מנתח הצפייה הגבוהה ביותר ב-5 השנים האחרונות - 98.6 אחוזים בשנת 2014.

במדינה הזוכה, הולנד, קיבל המשדר את הנתון הגבוה ביותר מאז שנת 2014. בגמר הגדול צפו בממוצע 4.5 מיליון צופים, שמהווים 73.4 אחוזים מצופי הטלוויזיה במדינה.

כאן בארץ, הגמר הניב רייטינג של 38.2 לתאגיד השידור כאשר ברגע השיא הגיע ל-45%. 44.5% צפו בשיר של קובי מרימי ובמדונה 34.3%. ביוטיוב נרשמו למעלה משמונה מיליון צפיות בשידור הלייב בערוץ תאגיד השידור האירופי. בשידור החי של אתר כאן נרשמו 230 אלף ביקורים.

תגיות:
איסלנד
/
אירוויזיון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף