לוסי אהריש: "בפעם הראשונה אני אומרת בפה מלא שאני חוששת"

אשת התקשורת שיתפה באולפן 12 על החששות שלה בימים האחרונים, בעקבות המהומות בערים המעורבות בישראל: "לא מאמינה שאנחנו כחברה נתנו למצב להגיע לזה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
המונולוג של לוסי אהריש, קרדיט: קשת 12 | צילום:

אירועי הימים האחרונים בערים המעורבות בישראל לא יורדים מהכותרות והבוקר (שישי), באולפן חדשות 12, הופיעה אשת התקשורת לוסי אהריש, וסיפרה  כיצד היא חווה את הפרעות והאלימות בין ערבים ויהודים ברחבי הארץ.  אהריש, שנשואה ליהודי והוריה מתגוררים בעיר יהודית, סיפרה כי בפעם הראשונה היא חוששת לשלומם, תוך שהיא פורצת בדמעות באולפן.

מהומות בלוד
מהומות בלוד | צילום: ראובן קסטרו, וואלה!
לוסי אהריש
לוסי אהריש | צילום: רפי דלויה HOT

בנוסף התייחסה אהריש לחששה הגדול בימים אלו, בעיקר על ילדה שלה ועל הוריה החיים בעיר יהודית: "בלילות האחרונים אני ביליתי בממ''ד כמו כל תושבי ישראל, אני לא רוצה לדמיין מה עבר על תושבי הדרום כל השנים האלו. אני רואה את התמונות, ילד שהחיים שלו נלקחו כשהוא ישב בממ''ד, לצד ההורים שלו, אמא שלו גם נפצעה קשה והוא איבד את החיים שלו ואני אומרת לעצמי – מה? אני לא באמת יכולה לשמור על הילד שלי מכל משמר? זה הפחד הגדול".

תגיות:
לוסי אהריש
/
גל האלימות בערים המעורבות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף