מול עשרות מיליוני צופים: הג'וב החדש של כתבת כאן 11

מגיש "חדשות השבת" ומשדרים מרכזיים של תאגיד השידור, יתמנה לנציג התאגיד ביבשת ויחליף את אנטוניה ימין, שהודיעה על סיום עבודתה. מטעמה נמסר: "זוהי התקדמות מרגשת עבורי"

קיץ ברבנר צילום: יח"צ
אנטונינה ימין
אנטונינה ימין | צילום: בועז ארד
2
גלריה

ימין החלה את דרכה בתאגיד מימיו הראשונים כשליחת כאן חדשות למדינות אירופה, תפקיד במסגרתו כיסתה את ענייני היבשת תוך התמקדות בהתחזקות הימין הקיצוני ועליית האנטישמיות. בין היתר דיווחה מאירועים חדשותיים גדולים כהתקפת הטרור על בית הכנסת בהאלה, הביאה סיפורים בלעדיים כגון תיעוד כנס חשאי של קבוצות ניאו נאציות, סדרות כתבות על ניצולי השואה, וערכה ראיונות הישגיים ביניהם עם קנצלרית גרמניה לשעבר מרקל.

דב גיל-הר
דב גיל-הר | צילום: רונן אקרמן

ברוך שי, מנהל חטיבת החדשות: "דסק החוץ הוא אחד המרכזיים בחטיבה, מתוך הבנת חשיבותו בשידור הציבורי, ואנו מקפידים לצוות לשם את הטובים ביותר. אנחנו נפרדים בצער מאנטוניה, גאים בה ומשוכנעים שתיקח את היכולות שצברה בכאן חדשות גם למקום עבודתה הבא. בהצלחה גדולה לדב גיל-הר, עיתונאי מהשורה הראשונה ואיש חדשות עתיר ניסיון".

תגיות:
דב גיל-הר
/
כאן 11
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף