הצצה ל"כפולים": האם תרגיל החקירה של איתן יצליח להפיל את אנה?

סדרת המתח של "קשת 12" ממשיכה בעונתה השלישית: אדם חשוד מתגנב למחלקה הסגורה של פצועי הפיגוע. קורין בהלם מהפיצוץ בחדרו של דידייה איתן,שחושד שיש מפגעים נוספים וממשיך בחקירה. ופרטים חדשים מתגלים

קיץ ברבנר צילום: יח"צ
מתוך פרק של כפולים. צילום: באדיבות קשת 12 | צילום:

הסדרה עלתה ב-22.3 בעונה שלישית שתורכב מ-8 פרקים, עד כה צפו בפרק הבכורה של הסדרה כ-700,000 צופים. בדומה לשתי העונות הקודמות והמצליחות של הסדרה, גם עונה זו תציג סיפור חדש לחלוטין עם דמויות חדשות. במרכז העלילה, פיגוע כימי המתרחש באירוע של חברת טכנולוגיה ישראלית בחו"ל. בין החשודות בביצוע הפיגוע – מספר נשים העובדות בחברה, שלכל אחת מהן מניע נסתר אחר.

בהצצה מיוחדת ל"מעריב אונליין" מתוך הפרק הכפול שישודר הערב (שלישי), איתן מחליט להפעיל תרגיל חקירה מיוחד על אנה. גם העונה, סוכן המוסד איתן קופל (מיקי לאון) מופקד על חקירת האירוע ויעסוק בשאלה האם החשודות הן בוגדות או תמימות?

לצד מיקי לאון מככבים בסדרה רומי אבולעפיה, המגלמת תפקיד כפול של אחיות תאומות, אוהד קנולר, אוולין הגואל, לנה פרייפלד, טלי שרון, יוסי מרשק, זאק פקיאל, גיא דמידוב, יואב לוי, שני אביב ועוד.

תגיות:
טלוויזיה
/
כפולים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף