לאורך רובו של המשחק ג'קי הייתה זו שבנתה מהלכים, פעמים רבות תוך מניפולציה והטעיה של כל המתמודדים. בחלקו האחרון של המשחק ג'קי החליטה להמר על כל הקלפים עם ברית הנשים, ופעלה להדחת שותפה מהיום הראשון – דודו אוואט. למרות זאת, ועל אף הפיצוץ הגדול ביניהם, השניים השלימו רגע לפני ההדחה ולאחר מכן הוא אף ייעץ לה כיצד לנהוג עם פתק ביטול החסינות שרכשה. ככל הנראה מדובר במועמדת הברורה לזכייה, אך עד מועצת הגמר בשבת, לא נדע אם אכן המשחק של ג'קי הביא לה את הניצחון.
באפולאקי נוצר בינה לבין ג'קי אזולאי חיבור מיידי, כמו גם שפה משותפת עם דודו אוואט. באיחוד, אודליה כבר לקחה חלק בברית של דודו וג'קי, ועזרה להדיח את חברי שבטה הקודמים. ניצחונה הגדול ביותר של אודליה הגיע רק לקראת סיום העונה, כאשר הדיחה את דנדן מהמשחק באופן סופי, ולאחר מכן זכתה במשימת הווטו, אשר מעניקה לה את האפשרות לבטל קול של מושבע במידה ותגיע לגמר.
לאחר איחוד השבטים, אלה מצאה שפה משותפת עם ג'קי, למרות היריבות בין הבריתות. עם צמצום המשתתפים במשחק, אלה וג'קי הגו את הרעיון להדיח את הבנים הנותרים ובפעם הראשונה להגיע יחדיו רק נשים לגמר. למרות שלא זכתה בחסינות אישית מעולם, אלה הייתה חלק אינטגרלי מכל הדחה, כשפעמים רבות, עוד בטרם חברה לג'קי סופית, היא ניסתה להזהיר את אנשי בריתה מהתרגילים של "אזולאנדו". אפילו כשהתרגיל האחרון, של בזבוז הקול הכפול, התבצע על ראשה, אלה קלטה זאת מיד ולא פחדה להתעמת עם ג'קי ואודליה.