"תסתלקי מכאן! קישטה, החוצה!": צופית גרנט הותקפה בבני ברק

בהצצה לגולשי "מעריב אונליין", מתוך "ללא גבולות" ב-"רשת 13", צוות התוכנית מותקף בזמן צילומי כתבה בעיר החרדית: "טמבלוויזיה החוצה מכאן. צאו מבני ברק!"

קיץ ברבנר צילום: יח"צ
צופית גרנט מותקפת בבני ברק, באדיבות רשת 13 | צילום:

מגישת הטלוויזיה צופית גרנט חזרה למסך של "רשת 13" בעונה חדשה של "ללא גבולות", ואחרי שדנה במתיחות הגואה בהר הבית, הטיפול באסירים בשב"ס, הערב (שני) הפרק האחרון של העונה יתמקד ב"חרדיות החדשות", שמנסות לאזן בין אורח החיים החרדי לעולם המודרני. במהלך צילומי הפרק בבני ברק, הותקף הצוות של גרנט.

בהצצה לגולשי "מעריב אונליין" מתוך הפרק שישודר הערב אחרי החדשות ב"רשת 13", גרנט מראיינת את הרב רונן שאולוב ברחובות בני ברק והוא אומר: "הרבה הרבה הרבה מקרים של בגידות, הם בעקבות מה ש...". באותו רגע אדם חרדי מהעיר תוקף את הצוות של גרנט וצועק: "טמבלוויזיה החוצה מכאן. תסתלקי מכאן! קישטה, החוצה! צאו מבני ברק". איש הצוות של גרנט מנסה להתגונן ואומר: "היי, אף אחד לא הרים ידיים. לא להרים ידיים".

תגיות:
צופית גרנט
/
בני ברק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף