שלוש שנים של ציפייה: הבשורה המשמחת שקיבלו חברי "ארץ נהדרת"

תוכנית הסאטירה של "קשת 12" הציגה את פרק ההשקה הגבוה ביותר בשלוש העונות האחרונות, וגרפה 21.8 אחוזי רייטינג. משדר ההתרמה ל"פתחון לב" ב"רשת 13" קיבל 4.5 אחוזים והפסיד ל"בואו לאכול איתי" ב"כאן 11"

קיץ ברבנר צילום: יח"צ
העונה החדשה של ארץ נהדרת
העונה החדשה של ארץ נהדרת | צילום: משה נחמוביץ'

"ארץ נהדרת" הציגה פרק בכורה עם כל מנהיגי המפלגות (למעט הערביות), ובחיזוקה של כוכבת הימים האחרונים, יו"ר מפלגת "צעירים בוערים", הדר מוכתר ופרשת הדירה שבבעלותה. אל הדמויות הפוליטיות הרגילות הצטרפו גם שלוש מלכות הפופ של הרגע, נועה קירל, אנה זק ונונו.

עם פרסום נתוני הרייטינג נודע כי "ארץ נהדרת" הציגה את פרק ההשקה הגבוה ביותר בשלוש העונות האחרונות, וגרפה 21.8 אחוזי רייטינג ו-538 אלפי צופים. להצלחה תרמה גם העובדה, שבערוץ המתחרה "רשת 13" לא הציגו אלטרנטיבה חזרה ושידרו ערב התרמה לעמותת פתחון לב בהובלת שלומי שבת שקיבל 4.5 אחוזים ו-136 אלפי צופים בלבד.

הקליפ על אנה זק, נועה קירל ונונו בארץ נהדרת. (צילום: באדיבות קשת 12) | צילום:

ערבי התרמה ידועים בלא נצפים במיוחד, במקרה הזה, בצורה יוצאת דופן "רשת 13" הפסידה ל"כאן 11", ששידרה את "בואו לאכול איתי" שקיבלה 5 אחוזי רייטינג ו-120 אלפי צופים.

ברצועת החדשות, הובילה אמש מהדורות "קשת 12" שקיבלה 16.1 אחוזי רייטינג ו-367 אלפי צופים על מהדורת "רשת 13"  שקיבלה 5.9 אחוזי רייטינג ו-189 אלפי צופים, בעוד שמהדורת החדשות של "כאן 11" קיבלה 4 אחוזים ו-101 אלפי צופים.

תגיות:
ארץ נהדרת
/
קשת 12
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף