הערב כבר כאן, ועמו עוד סוף שבוע שיגיע בקרוב לסיומו. סוף שבוע שוודאי העברנו בעצלתיים, תוך ויכוח פנימי תמידי בין הרצון לאכול משהו טעים לבין השנ"צ שקרא לנו לחזור. רגע לפני שאנחנו חוזרים לעוד שבוע, זה הזמן לבלות עוד כמה שעות מול הטלוויזיה, ולברך את הסופ"ש לשלום, עד לסופ"ש הבא. ואסור לנו לשכוח שיש עוד 100 חטופים וחטופות שמגיע להם להתכרבל מול הטלוויזיה בבית שלהם. והם חייבים לחזור לעשות את זה. עכשיו.
הטירוף | The Madness
כשאנשים בישראל, בדרך כלל כאלה שאפיק קריירה אחד כבר נפרש בפניהם, רוצים לכתוב ספר, הם נוסעים לצפון. או למדבר. בימים כתיקונם כמובן, כפוף לתקנון ולהסדרות כאלה ואחרות. בניגוד אלינו, מעבר לים נהוג לעבור לאיזה כפר נידח ונטול בני אדם. בהנחה שאתה כבר לא מתגורר באחד כזה.
זו סדרה שמזכירה לנו כמה מסוכן להיות עבד של קונספירציות, ומתריעה בפנינו על ההקצנה החריפה אליה הגיע העולם בתקופה האחרונה. פתרון כנראה אין באופק, אבל זהירות מעולם לא הייתה חשובה יותר.
סנה | Senna
ב״סנה״, הסדרה החדשה המבוססת על סיפור חייו, תקבלו הצצה חד פעמית לחיים של אדם שידע מילדות מה הוא רוצה להיות. ויותר מזה – הוא גם ידע שהוא הולך להגשים את החלום שלו, לא משנה מה.
לא בא לי לספר לכם ספוילר אבל אני חושבת שזה לגיטימי מאחר ומדובר בפרט ביוגרפי – סנה נהרג בסופו של דבר על המסלול. זה לא גורע מדרך חייו מעוררת ההשראה, ומהתובנות שהגיע אליהן הרבה לפני הטרגדיה. מרתק.