להוציא להורג את ראש הממשלה? אייל ברקוביץ' במשפט מטלטל

בתוכנית הבכורה של אייל ברקוביץ' ומוריה אסרף, אמר הפרשן כי אם לפיד או גנץ היו ראשי ממשלה בשבעה באוקטובר, הם "היו מוצאים להורג כמו רבין". שי גולדן תיקן את דבריו ואמר כי רבין נרצח ולא הוצא להורג

מיקי לוין צילום: נועם גולדשטיין
אייל ברקוביץ'
אייל ברקוביץ' | צילום: פלאש 90
3
גלריה
אייל ברקוביץ'
אייל ברקוביץ' | צילום: אור גפן

לפני מספר שבועות, צילם ברקוביץ' את הפרומו לתוכנית המשותפת עם כתבת חדשות 13, ובכך הכריז רשמית כי התוכנית החדשה של השניים "מוריה וברקו".

מוריה אסרף ואייל ברקוביץ'
מוריה אסרף ואייל ברקוביץ' | צילום: באדיבות רשת 13

כזכור, אסרף כיכבה לאחרונה בכותרות לאחר שהושלכה מטיסת כנף ציון ומשלחת ראש הממשלה לוושינגטון בשבוע שעבר, לאחר שנתפסה מחטטת במגירות משרד ראש הממשלה.

בפודקאסט "שלטון הצללים" שהיא מגישה בערוץ הכנסת, התייחסה הכתבת לפרשה ואמרה: "יש פה אירוע שמנסים להלך אימים על העיתונות הישראלית. בסוף, אם היה משהו כל כך חמור באותו טיעון שיש בידי משרד ראש הממשלה, שאני יכולה לעשות לך כבר אילוסטרציה של התיעוד הזה".

היא המשיכה: "רואים אותי פותחת מגירות, לא רואה כלום ולא קוראת כלום. ובטח לא בפח, פח לא היה. זו המצאה, לשכת ראש הממשלה משקרת. זו לא לשכת ראש הממשלה, זה אלון חליוה הקב"ט, שמקורב לשרה נתניהו". עוד הוסיפה: "אני יכולה להגיד לך שיומיים לפני האירוע הזה, הוגשה שאילתה מאוד נוקבת ללשכת ראש הממשלה על שרה נתניהו. סיפרתי לך על זה".

תגיות:
אייל ברקוביץ'
/
חדשות 13
/
מוריה אסרף
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף