אחרי שקרא לו "שופר": אביעד גליקמן משיב לראש הממשלה נתניהו

הכתב לענייני משפט בחדשות 13 התייחס ב-103FM לתקרית שהתרחשה אתמול באולם בית המשפט: "בחר להתחמק". על המשך משפט נתניהו אמר: "קשה להתרשם איך הולך לו"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
בנימין נתניהו קורא לאביעד "שופר". קרדיט: רשתות חברתיות | צילום: רשתות חברתיות, שימוש לפי סעיף 27 א'

עוד הוסיף גליקמן ואמר כי "הזחיחות, לבוא ככה לבית המשפט כששואלים אותו שאלות קשות? אתה לא חייב לענות, אבל להעליב את התקשורת? זה בעיניי מיותר לחלוטין".

בהמשך, התייחס הכתב למשפט ראש הממשלה  ואמר כי "אנחנו עוד לא בשלב החקירה הנגדית. זה שלב שבו עורך הדין שלו מרים לו להנחתות, ולכן כרגע קצת קשה לדעת. בואו נחכה לחקירה הנגדית, ונראה איך הוא מתמודד עם שאלות קשות. בשלב החקירה הראשית קשה להתרשם איך הולך לו בעדות".

"לפי החישוב, החקירה הראשית שלו צריכה לקחת עוד חמישה שבועות, לאחר מכן גם פרקליטיהם של אלוביץ' ומוזס ישאלו אותו שאלות. מהיום קחו חודשיים עד שתתחיל החקירה הנגדית. היא אמורה לארוך כמה שבועות או אפילו חודשים. לפי מה שנראה, עד לתום השנה הנוכחית, נתניהו אמור לשבת להעיד בבית המשפט", טען.

תגיות:
בנימין נתניהו
/
אביעד גליקמן
/
עדות בנימין נתניהו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף