השידור שהדהים את ישראל: "ניצלתי בזכות הקקי"

תושב רחובות שניצל מפגיעת רקטה חשף בשידור חי שהצורך לצאת לשירותים הציל את חייו מפגיעת זכוכיות, אך דבריו הגולמיים עוררו ויכוח ברשת בין מי שמצא בהם הומור למי שזעם על השידור

מיקי לוין צילום: נועם גולדשטיין
תושב רחובות ניצל מפגיעת טיל בזכות קקי
תושב רחובות ניצל מפגיעת טיל בזכות קקי | צילום: צילום מסך רשת 13

אלא שהנפגע שדימם בגופו, והיה כך נראה בטראומה, חשף איך הוא ניצל מהפגיעה הישירה: "אני בקלות יכולתי ללכת, יודעים מה הציל אותי? אני אף פעם לא פחדתי מהטילים האלה, ותמיד הייתי מול הטלוויזיה ומול הטלוויזיה הכל זכוכיות, במקרה היה לי קקי והלכתי לשירותים, בזכות השם שעשה שיהיה לי קקי". אלא שכתב השטח קטע מיד את דבריו, עצר את השידור והחזיר אותו לאולפן.

חדשות 13 בחרו להעלות ולשתף בחשבון האינסטגרם שלהם את הסרטון שהפך במהרה לוויראלי ברשת. רבים השתעשעו והגיבו בהומור: "סיפור מהתחת", "קקי קסם", "בורא פרי הקקי", "מצב מחורבן", "איזה אנשים אייקונים יש במדינה הזו". אבל היו גם שזעמו על חדשות 13 שבחרה לשדר את הקטע הרגיש בשעת מצוקה של אדם שנראה בטראומה: "איך משדרים את זה?" או "זה נראה לכם מצחיק לעשות מיום כזה צחוק?" אחרת כתבה: "מסכן, יש מצב שהוא בהלם".

תגיות:
טלוויזיה
/
בת ים
/
רשת 13
/
קקי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף