פיצוץ: הפאנליסט של אופירה ולוינסון נעדר בעקבות עימותים סוערים | פרסום ראשון

נמרוד אלירן סבח, פאנליסט קבוע בתוכנית של אופירה אסייג וחיים לוינסון, לא הוזמן זמנית בעקבות עימותים קשים מאחורי הקלעים. בהפקה שומרים על שקט, אך המתח גולש גם אל מחוץ למסך

מיקי לוין צילום: נועם גולדשטיין
נמרוד אלירן סבח
נמרוד אלירן סבח | צילום: ניר סלקמן

עוד נמסר ל'מעריב', כי העימותים הנרשמים בין סודרי, חפץ וסבח על המסך הם רק ההתחלה למה שמתרחש מאחורי הקלעים. בעקבות לחצים פנימיים, ההפקה החליטה בינתיים לצנן את האווירה, ולכן הודיעה לסבח לא להגיע בשישי האחרון. כמו כן, נודע כי גם בשישי הקרוב לא מתכננים להזמינו, נכון למועד פרסום הידיעה.

בהפקה ובקרב המגישים ניסו לשמור זאת הרחק מאור הזרקורים. עוד נמסר כי סבח מעריך ומכבד מאוד את אופירה אסייג, ולמרות שקיבל הצעות מערוצים מתחרים, בחר להישאר נאמן לתוכנית ולצמד המנחים. עם זאת, הוא מצא את עצמו בעימותים מכוערים שגלשו לפסים אישיים ולעלבונות קשים, כמו בעימות האחרון שבו כינה סודרי את סבח "סמרטוט רצפה", כשהוא מרגיש לבד במערכה מול קהל שלא תומך בו, ועם חברים באולפן החושבים אחרת ממנו.

האם נראה את סבח עובר צד ומצטרף למחנה היריב? או שמא הרוחות יירגעו והוא ישוב לעימותים באולפן? ימים יגידו, אך דבר אחד בטוח: הדרמות שמאחורי הקלעים לא פחות סוערות מהדרמות מול המצלמות. נמרוד אלירן סבח סירב להתייחס לדברים.

תגיות:
אופירה אסייג
/
קשת 12
/
חיים לוינסון
/
נמרוד אלירן סבח
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף