גם גיל אקרמן עבר את מבחן הטעימה העיוורת. מבקר מסעדות במקצועו שהגיש מנת רביולי במילוי חצילים שאף אחד מהשופטים לא חש בקיומם. בזמנו הוא כתב ביקורת לא הכי מחמיאה על מאיר אדוני אך השף אציל הרוח לא הזעיף כלפיו פנים. מי שנעלב בשבילו היה גרניט שקטל מיד את אישיותו של המבקר כשהוא יורה לו ישר בין העיניים את המשפט: "ידעת שמבקרי מסעדות הם בדרך כלל טבחים שנכשלו?". לא הבנתי למה גרניט כעס. גם אני אכלתי פעם במסעדה של אלן דוקאס בפריז ובמשך חצי שעה לעסתי שבלול (ברל'ה) שלא ירד לי בגרון. אז מה אם הוא שף מפורסם? אני חייבת לאהוב כל מנה שהוא מגיש? גם רוט גילה חוסר שביעות רצון בולטת מה-אטיטיוד של המבקר הג'ינג'י הזחוח, שאמנם עבר את המבחן אך התחיל את המסע ברגל שמאל.
שחר דבח ששמו הולך לפניו אפילו במסעדת "נומה" בדנמרק הרחוקה, כילד השובב והנועז של המטבח הישראלי, הרשים אף הוא את השופטים ועבר בהצלחה את המבחן. שחר עוסק במדע של האוכל ובישול מולקולרי ומזכיר פרופסור מפוזר.