"עוד שנייה נוגעים בגמר": יניב שחר מספר על הלחץ השורר ב"מאסטר שף"

שתי תכניות לפני הגמר הגדול, הרוחות במטבח סוערות מתמיד. בהצצה מיוחדת לגולשי "מעריב אונליין" ל"משימת המישלן", שחר מספר על הדרך שעבר ועל הלחץ בתכנית

קיץ ברבנר צילום: יח"צ
יניב שחר, מאסטר שף
יניב שחר, מאסטר שף | צילום: צילום מסך: קשת 12

ריאליטי האוכל של קשת 12, "מאסטר שף", חזר למסך בחודש יוני לעונה חדשה ועשירית במספר. חבר השופטים, הכולל את השף חיים כהן, מיכל אנסקי, השף אייל שני, והשף ישראל אהרוני, צירפו אליהם את רותי ברודו, וכעת, בתום יותר מארבעה חודשים, התוכנית מתקרבת אל סופה.

שתי תכניות לפני הגמר, ונראה כי הרוחות במטבח סוערות מתמיד. בהצצה מיוחדת לגולשי "מעריב אונליין" ל"משימת המישלן", שתקבע מי יהיו הטבחים האחרונים שיקרבו עוד שלב אל הגמר, יניב שחר מספר על הלחץ.

יניב שחר מספר על דרכו ב"מאסטר שף". צילום: באדיבות ערוץ 12 | צילום:

שחר בן ה-46, מירושלים, אמר על תבשיל העוף שהכין: "אני מאוד מאוד מרוצה ממנו, הוא רך, אני מוסיף את העור של העוף שהתבשל, גם בחלק מהרוטב, שייתן עוד קצת טעם".

הוא התייחס למשימה ואמר: "זו משימה מאוד מלחיצה, לא פשוטה בכלל. רבע גמר, כולם בלחץ, איך אומרים? עוד שניה נוגעים בגמר. אני בשלן ביתי עד היום אומרים לי שאני מבשל טוב, אני עדיין אומר להם 'בסדר'. בחלומות הכי ורודים שלי לא חשבתי שאני אגיע לשלבים באלו, אני בעצם מגיע לרבע הגמר בלי משימת הדחה אחת. טפו טפו".

תגיות:
מאסטר שף
/
קשת 12
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף