אילנה דיין: "בניגוד למה שחשבתי בעבר, זה הזמן של עיתונאים להביע עמדה"

העיתונאית הוותיקה התייחסה למחאת הענק נגד הרפורמה במערכת המשפט, והודתה: "אני מרגישה חרדה אמיתית לגורל המדינה, אנשים כמוני לא יכולים להישאר כעת על אמצע פושר ולא חשוב"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
אילנה דיין
אילנה דיין | צילום: אבשלום ששוני

"אני לא טובה בתחזיות לעתיד, אבל אני יודעת להגיד שהווה מייאש ולא טוב, ושאין פה סימטריה", אמרה דיין בפתח דבריה. "האמצע הוא לא המקום הטוב להיות בו. אנשים כמוני, שמרגישים חרדה אמיתית לגורל המדינה, לא יכולים באמת להישאר על איזה אמצע פושר ולא חשוב".

לקראת הראיון שישודר הערב עם ראש השב"כ לשעבר, נדב ארגמן, אמרה דיין: "יש משהו שקורה מול המצלמה לאחר שאנחנו מתיישבים, ופתאום נורה ממנו מונולוג לגבי מה שיקרה בארגונים החשאים. הוא מדבר בשקט אבל המילים חותכות, ונראה שזה בעבע אצלו בימים האחרונים. הוא רוצה שבנימין נתניהו ישמע את הדברים האלה. צריך לומר שכמו מנדלבליט, פרדו, אלשיך ואחרים - גם ארגמן הוא מינוי של נתניהו, שאפילו האריך את הכהונה שלו".

מפגין הותקף בתל אביב. צילום: מחאת קפלן | צילום:
תגיות:
אילנה דיין
/
הרפורמה במערכת המשפט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף