ארקפה
רשת ארקפה משיקה קולקציית אוזני המן בעבודת יד, שבה אהבנו את הבצק הפריך והדק, שמחזיק נהדר את המילויים הקלילים והמסקרנים. החידושים השנה הם אוזן המן פיסטוק ושוקולד לבן שזכתה להצלחה אצלנו, ואוזן המן שוקו קרמל קראנצ’י עם אגוזי לוז מקורמלים שהייתה ביס מושלם. לצדם מוצעים מילויים מסורתיים כפרג מפנק עם תפוחי עץ.
מאפיית לחמים
מאפיית לחמים מציגה מהדורת חג פורים מרשימה עם אוזני המן איכותיות בעבודת יד. הבצק החמאתי הדק והפריך עם השקדים הטחונים זוכה לשבחים גם השנה. בין הטעמים, פרג טרי שנטחן במאפייה ומבושל בחלב, בראוניז משוקולד בלגי עשיר, וחידוש – מילוי פקאן עם שקדים ומייפל. בנוסף, המאפייה מציעה משלוח מנות חגיגי וערכת אפייה ביתית לפעילות משפחתית.
רולדין
רשת הקונדיטוריות מציגה קולקציית אוזני המן המשלבת בין מסורת לחדשנות מתוקה. הבצק החמאתי והפריך, המכיל כ־20% שקדים ומיוצר בעבודת יד, זכה לשבחים בטעימה שלנו – פריך במידה מושלמת ובגודל שאינו מכביד. בקטגוריה הקלאסית מוצעים אוזני המן במילוי פרג, תמרים עם אגוזי מלך ותבלינים ארומטיים ועוד. החידושים השנה כוללים, לדוגמה, אוזן המן שוקולד וחמאת בוטנים בציפוי קראסט אגוזי לוז ושברי ופל.
קונדיטוריית ביסקוטי
השף קונדיטורית רוסלה יונה יצרה לקראת החג בקונדיטוריית ביסקוטי חמישה סוגים מיוחדים של אוזני המ☻ עם בצק תות ומילוי קרם שוקולד לבן וקראמבל בוטנים מלוחים. את מגוון הטעמים משלימים אוזני המן בטעם אוראו או ופל־נוגט.
קונדיטוריית שמו
בקונדיטוריית שמו, קולקציית אוזני המן במגוון בצקים (פריך, שמרים ופריך ללא סוכר) ומילויים מסורתיים וחדשים. הבצק פריך ומתקתק בדיוק במידה, והמילויים נדיבים ולא כבדים. אהבנו במיוחד את מילוי הפרג המצוין, מאוזן בטעמו העשיר ובמרקמו הנעים.
EATS
השפית מיכל אפשטיין מרשת EATS מביאה אוזני המן בטעמים מקוריים ומיוחדים, מתוקים ומלוחים. בין האופציות המתוקות, אוזני המן שוקולד ופרלינה לוז, אוזני המן בטעם הקלאסי של פרג – פשוט נהדרות, ואוזן המן מפתיעה בשילוב חמאת בוטנים ופטל. החידוש המרענן הוא אוזן המן מלוחה בטעם קאצ’ו אה פפה (גבינה ופלפל).
בוטיק סנטרל
מימי
רשת הקונדיטוריות מימי מציעה אוזני המן בשני טעמים קלאסיים – שוקולד ופרג – עשויות מבצק שמנת פריך. מילוי הפרג עשיר וארומטי ומילוי השוקולד מפנק ועמוק. מה שמפתיע במיוחד הוא הבצק ללא גלוטן, שלא נופל באיכותו מהגרסה הרגילה. אפשרות מצוינת לאוהבי אוזני המן שמחפשים אופציה ללא גלוטן.
מאפה נאמן
ברשת מאפה נאמן מציעים אוזני המן בעבודת יד, במגוון מילויים. כאן ניתן למצוא את כל הקלאסיקות – תמרים, פרג וריבה, לצד חידושים כרפאלו, לוטוס ונוגט. הבצק פריך, קצת עבה, אך טעים, והמילויים נדיבים. אהבנו מאוד את השילובים הקלאסיים ובעיקר את מילוי הנוגט המצוין. לעומת זאת, בצק השוקולד במילוי חלווה היה קשה מדי והמילוי מתוק מדי.
ליבי פטיסרי
הקונדיטורית לבנת פרץ מליבי פטיסרי ביקנעם יצרה קולקציה מוצלחת מאוד של אוזני המן מבצק חמאה ושקדים פריך. המגוון כולל את “הקלאסית” במילוי פרג, “המתוחכמת” במילוי קרם פיסטוק ופטל, “הילדותית” עם כדורי שוקולד, “האצילית” במילוי ריקוטה ופירות יער ועוד. בנוסף, מוצעת אוזן המן “דובאי” – במילוי קדאיף וקרם פיסטוק, טבולה בשוקולד חלב.