ראיון עם מייסדי Prosafe: כך נולדה החברה ששומרת על מאות עסקים בישראל

כשהרגולציה בענף המזון רק הולכת ומחמירה, שוחחנו עם אלון שאג, מנכ"ל ומייסד פרוסייפ, מהחברות המובילות בישראל לייעוץ רגולטורי לענף המזון ומתן שירותי בטיחות בעבודה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אלון שאג, מנכ"ל Prosafe
אלון שאג, מנכ"ל Prosafe | צילום: יחצ
2
גלריה

הכתבה נכתבה בשיתוף Prosafe Food & Safety

כשהם הקימו את החברה, אלון שאג ואסי יהודה לא דמיינו עד כמה עמוק יהיה הצורך במענה מקצועי לעולם המזון והבטיחות בישראל. היום, יותר מ־15 שנה אחרי, הם עומדים בראש אחת החברות המובילות בישראל בייעוץ רגולטורי במזון ושירותי בטיחות בעבודה.

"ראינו שהעולם משתנה", מספר שאג. "השוק נהיה יותר מקצועי, הדרישות יותר קשוחות, ולא היה אף גוף שנתן מענה ממוקד לעסקי מזון ולתחום הבטיחות בעבודה."

אנחנו לא רק כותבים נהלים, אלא מלווים את הלקוח בשטח בכל ההתמודדות עם הבירוקרטיה מול משרד הבריאות ו/או מנהל הבטיחות במשרד העבודה. כיום פרוסייפ מונה 10 טכנולוגי מזון ו 15 ממוני בטיחות שמלווים מאות עסקים משלומי בצפון ועד לאילת בדרום. בין לקוחותיה ניתן למצוא שמות גדולים כמו שפיר הנדסה, מלונות ישראל קנדה (שלאחרונה רכשה את רשמת מונות בראון) מחלבות גד, בית חולים הדסה ועוד.

לעומת זאת, כשעסק בוחר במסלול של ליווי חודשי, הוא מקבל מעטפת מלאה: גם טיפול בכל הדרישות והמסמכים, גם תחזוקה שוטפת של התקנים, וגם מענה מיידי בכל פעם שעולה צורך – מביקורת פתע ועד שינוי תהליך ייצור. הליווי הזה נותן ללקוח שקט אמיתי, כי הוא יודע שהוא מכוסה מכל כיוון – משפטית, רגולטורית ותפעולית.

מאז כניסת הרפורמה, אנחנו רואים עלייה במספר העסקים שמקבלים הערות חמורות ממשרד הבריאות. הרבה מהם פונים אלינו רק אחרי ביקורת – וחבל. עם ליווי מראש, אפשר למנוע 90% מהבעיות האלה.

אסף יהודה, סמנכ''ל Prosafe
אסף יהודה, סמנכ''ל Prosafe | צילום: יחצ

היתרון בעבודה עם פרוסייפ הוא שאנחנו כבר מכירים את פעילות המפעל דרך הליווי בתחום המזון – כך שאנחנו יכולים לתת מענה מהיר, מותאם וללא צורך בגיוסים או בהכשרות פנימיות.

המפעל לא צריך להתחיל מאפס עם גוף אחר – אנחנו כבר שם, ומספקים גם את שירותי הבטיחות באופן שוטף, באותה שפה מקצועית ובתיאום מושלם עם אופי העבודה והנהלים.

לפרטים נוספים השאירו פרטים בטופס, ויועץ מקצועי שלנו יחזור אליכם לשיחת היכרות לא מחייבת.

הכתבה נכתבה בשיתוף Prosafe Food & Safety

תגיות:
מזון
/
ייעוץ
/
בטיחות בעבודה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף