בעוד שרשתות הסופרמרקטים הגדולות נאבקות על כל מטר רבוע, רשת אחת ממשיכה להתרחב בקצב מסחרר. רשת "סיטי מרקט", רשת הסופרמרקטים הפרטית הגדולה בישראל, ממשיכה את תנופת ההתרחבות בשנת 2025 עם שלושה סניפים חדשים במודיעין, פתח תקווה ואור יהודה, בהשקעה של כ-9 מיליון שקל.
לראשונה הרשת נכנסת לעיר אור יהודה, עם סניף ראשון בעיר ברחוב יצחק שמיר 5 בשכונת בית בפארק, אחת השכונות החדשות והמתפתחות באזור. הסניף החדש משתרע על שטח של כ-350 מ"ר, ונפתח בהשקעה של כ-3 מיליון שקל. הסניף יפעל במתכונת 24/6, והוא צפוי לשרת את תושבי השכונה והסביבה תוך דגש על נוחות, זמינות ומחירים תחרותיים.
התמקמות אסטרטגית בשכונות צומחות
הסניף החדש במודיעין, השלישי של הרשת בעיר, ממוקם ברחוב יצחק שמיר בשכונת מורשת, אחת מהשכונות הצומחות בעיר ומהווה יעד אסטרטגי עבור הרשת כחלק מחיזוק הנוכחות בקהילות חדשות. הסניף משתרע על שטח של כ-250 מ"ר, יפעל במתכונת 24/6, ומציע חוויית קנייה איכותית עם מבחר רחב של מוצרים, שירות מקצועי, מחירים נגישים ומבצעים אטרקטיביים.
במקביל, נפתח סניף שביעי של הרשת בעיר פתח תקווה, ברחוב מנחם רצון 6. מדובר בסניף גדול ומרווח של כ-300 מ"ר הפועל גם הוא במתכונת 24/6 ונועד לתת מענה נוח ואיכותי לתושבי האזור.
שוורץ מוסיף: "אנו מאמינים בשירות שהוא מעבר למקובל, זמינות מרבית, מחירים הוגנים, ותמיכה ביצרנים ויבואנים מקומיים. המטרה שלנו ברורה חוויית קנייה שונה, אמינה ומקומית באמת גם בשעות שאחרים סגורים".
הרשת מונה כ-80 סניפים בפריסה ארצית, וממשיכה להוביל את תחום הקמעונאות הפרטית בישראל עם דגש על שירות אישי, מחירים תחרותיים, מגוון רחב של מבצעים חודשיים ותמהיל מוצרים איכותיים ממיטב היצרנים והמותגים לצד יבואנים ויצרנים מקומיים קטנים.
הסניפים החדשים של הרשת מהווים אבן דרך נוספת ביישום האסטרטגיה של הרשת: להעניק פתרונות קנייה נוחים, זמינים ואמינים לקהילות מקומיות בכל רחבי הארץ, תוך חיבור אמיתי לצרכים של התושבים.