בזמן שמשפחות ישראליות מתכוננות לחזרה לבית הספר, מגיעה בשורה חדשה מעולם התיקים. חברת פלפוט, המובילה את תחום החזרה לבית הספר בישראל, משיקה בבלעדיות את מותג התיקים הפורטוגלי הבינלאומי Marshmallow - מותג שכבר כבש את עולם הילדים והנוער בלמעלה מ-60 מדינות.
מרשמלו הוא הרבה יותר מתיק - הוא חוויה מתוקה שמלווה את הילדים בילדות. "כשתיק מייצר זיכרונות טובים הוא הופך להיות משהו הרבה יותר משמעותי לילד, הוא הופך להיות חלק מהילדות", מסבירים בהנהלת החברה הבינלאומית.
טכנולוגיה מתקדמת וקלות יוצאת דופן
מותג Marshmallow נולד בשנת 2005 מתוך מטרה לשנות את חוויית החזרה לבית הספר. ההשראה הגיעה מהרעיון הפשוט - ליצור מוצר שגורם לילדים לחייך, ממש כמו מרשמלו.
קיימות ואחריות חברתית
המותג, שהתחיל עבור ילדות עד גיל 16, התפתח עם השנים ומדבר כיום לקהל רחב של ילדים, נוער ואף מבוגרים עם גישה צעירה לחיים. המוצרים נוצרים תוך שמירה על ערכים של חדשנות, קיימות, גיוון תרבותי ואחריות חברתית עם תרומות קבועות לקהילות מוחלשות, כולל כ-3,000 תיקים שיתרמו בשנה הקרובה למדינות באפריקה.
ברוך מסבירה את האסטרטגיה של פלפוט השנה: "המותג נולד מתוך רצון אמיתי להפוך את השגרה למשהו שילדים מחכים לו. עיצובים שמעלים חיוך, פרטים קטנים שמרגישים בעת השימוש, וחוויה שכל כולה אומרת: זה שלי. כי תיק זה לא רק משהו שלוקחים איתך, זה משהו שנשאר איתך".
"בחרנו השנה להתמקד בקונספט של 'לחלום מתוך תקווה' - ולהביא מוצרים משמחים ומעוררי השראה דווקא בתקופה מאתגרת", מוסיפה ברוך. "הרחבנו את מגוון המותגים, כדי שכל משפחה תוכל להרכיב סל קנייה שמתאים לה - גם בתקציב, גם בסטייל".
התיקים והמוצרים של פלפוט יוצעו בטווח מחירים של 249-399 שקל.