המועצה לענף הלול מעדכנת לקראת ערב ראש השנה על עלייה משמעותית בייצור עופות פטם והודו לעומת התקופה המקבילה אשתקד, מה שמבטיח היצע רחב לצרכנים בתקופת החגים.
מנתוני המועצה לענף הלול עולה כי בין החודשים ינואר-אוגוסט 2025 יוצרו בישראל 394,349 טון פטם לעומת 364,140 בתקופה זו בשנת 2024 - עלייה של 8%. כמו כן, גם בייצור ההודו נרשמה מגמת עלייה: 60,649 טון השנה לעומת 54,437 טון בלבד בין החודשים ינואר-אוגוסט בשנה שעברה.
במועצה מדגישים כי לצד הגידול בייצור השוטף, קיימים מלאים גדולים של עוף קפוא במחסנים, המאפשרים מענה מלא לצריכה בתקופת החגים ולשמירה על רציפות האספקה בכל רחבי הארץ.