מותגים אלו משתלבים היטב גם בחג האהבה הבינלאומי, ולנטיין דיי, שיחול בחודש הבא. מותג הלייף סטייל הבינלאומי NO1BETTER השיק אתמול את קטגוריית Activewear, שכוללת מגוון רחב של טייצים לאימון.
ניקול ראידמן בעלת המותג: "הקולקציה נועדה להגדיר מחדש דיוק, גזרות וטכנולוגיית בד".
מותג ההלבשה התחתונה Aerie מבית אמריקן איגל השיק קולקציית קפסולה לרגל ולנטיין דיי בניחוח פרחוני, שעוצבה בהשראת גינות פורחות ורגעים קסומים של שלווה, ומציעה מראה רומנטי על־זמני.
מותג האופנה ITAY BRANDS, שבבעלות הזוג איתי ויעל ארביב, מתחדש ופותח חנות בדיזינגוף סנטר, שמשתרעת על 90 מ"ר ומציעה קולקציות לנשים ולגברים. את המותג מובילים הפרזנטורים רותם סלע ואסף גרניט.
מותג האיפור והטיפוח הבינלאומי IL MAKIAGE משיק מועדון לקוחות חדש ואקסלוסיבי בשם IM LIST. במועדון ניתן לצבור 10% קאשבק מכל קנייה וליהנות מהטבות בלעדיות לחברי מועדון. המועדון פתוח לכלל הלקוחות ללא תשלום. למותג מצורפת גם סדרת המייק־אפ Luminous Foundation.
לילית קוסמטיקה, שבבעלות יעל בילט צין, קיבלה את הזיכיון לשיווק והפצת מותג הבישום השווייצרי GISADA Switzerland בישראל. במסגרת הזיכיון, תשווק ותפיץ לילית קוסמטיקה את בשמי Prestige Line, סדרת הדגל של GISADA, הכוללת שבעה ניחוחות לנשים ולגברים.