לפני פסח כולם מחפשים את הכלי הנכון שיצלח את הצלי, הדג והתבשיל הארוך - וגם ייראה טוב על השולחן אחרי. הרוסטר של roso MONO עושה את זה: אלומיניום יצוק שמפיץ חום באחידות, ציפוי נונסטיק שמקל את הניקוי ומכסה עם פתח ייחודי שמאפשר מזיגת רוטב ישירה לכלי תוך כדי בישול. מתאים לתנור עד 230 מעלות ולכל סוגי הכיריים כולל אינדוקציה. הרוסטר הוא חלק מקולקציה חדשה, שמאגדת כלי בישול, כלי אחסון ואביזרי מטבח. מחיר: 129 שקלים במקום 599 שקלים. להשיג ב-COOK AND BAKE.
פתיתים, הפתרון המהיר לארוחת צהריים של ילדים ולתוספת של הרגע האחרון, נכנסים לתפריט פסח של אסם: פתיתים על בסיס קמח תירס ואורז, כשרים לפסח וללא גלוטן, שמצליחים לשמור על המרקם המוכר. לצידם סדרה שלמה של מוצרי אפייה: קמח תופח, תערובות ללחמניות ועוגיות וגם רוטב טריאקי כשר לפסח. מחיר: 5-23.90 שקלים.
מי שמנסה לאפות בפסח בלי גלוטן מכיר את התסכול: קמח אחד לא מספיק, וכל מתכון דורש שילוב אחר. "אגוז הכפר" משיקה סדרה של שבעה קמחים ללא גלוטן, כשרים לפסח: שקדים, עדשים אדומות, חומוס, פולנטה, אורז לבן, אורז מלא וכוסמת. כל אחד מהם פותח אפשרויות אחרות במטבח, מעוגות ועד תבשילים. קמחים כאלה קיימים בשוק, אבל לא תמיד קל למצוא אותם כשרים לפסח ובמחיר סביר. מחיר: 13.90-21.20 שקלים.
Moroccanoil, המותג שהכניס את שמן הארגן לשגרת הטיפוח היומית, מציע לקראת החג ארבע ערכות לטיפוח השיער, כל אחת מותאמת לצורך אחר: לחות, שיקום, נפח ואנטי-פריז. כל ערכה מגיעה עם שמפו, מרכך וטיפול נוסף ללא שטיפה כבונוס, הכל ארוז בתיק קוסמטי ממותג. המחיר סביר ביחס לאיכות המותג, והעובדה שאפשר לבחור ערכה לפי סוג השיער הופך אותה למתנה שיש בה מחשבה. מחיר: 200 שקלים.
Acnil SkinPro - עור שמן הנוטה לפצעונים הוא שוק שלם, שלא חסרות בו אפשרויות. מה שמעניין בסדרת SkinPro החדשה של אקניל הוא שהיא מציעה שגרת טיפוח מלאה תחת מותג אחד: תחליב ניקוי מקציף, מים מיסלריים וקרם לחות עם SPF30 , ללא פראבנים ולא קומדוגניים - כולם מיועדים לעור שמן ורגיש. הרכיבים המרגיעים, כאלוורה וקמומיל, מתאימים גם למי שעורו מגיב בקלות לגירויים. סדרה מוצלחת במחירים נוחים. מחיר: 79.90-99.90 שקלים.
בגזרת מארזי היין לחג מציעה חנות האלכוהול "היבואן" מארז שהיין שבו אינו קבוע מראש. קונים את הקופסה המעוצבת, שכוללת שתי מגירות ומגיעה עם כוסות ופותחן, ומוסיפים שני בקבוקים לפי הטעם והתקציב. יש שתי אפשרויות: מארז Premium עם פותחן חשמלי ומארז Classic עם פותחן בלחץ אוויר. הרעיון נחמד ומעשי, והמחיר הבסיסי של המארז עצמו סביר. השאלה היא רק כמה רוצים להשקיע ביינות. מחיר: 115-120 שקלים (ללא יינות).
קולקציית אביב-קיץ של ורדינון מציעה שדרוג של כל מצעי הסאטן ל-300 חוטים לאינץ', עניין שמשמעותו מרקם חלק יותר וברק עדין. בדגמים החדשים בולטים Burma הדו-צדדי שמדמה מראה פשתן אבל שומר על רכות של כותנה, ו-Melania, רקמת שיפלי צפופה במראה יוקרתי. בנוסף למצעים, הקולקציה כוללת שמיכות, מגבות ופריטי טקסטיל לכל חדרי הבית. מחיר: 649.90-989.90 שקלים לפני 40% הנחה שמוצעת כרגע לחברי מועדון.