לא הכל דבש: "עמק בראסרי" מארחת את מכוורת אופיר לספיישל ראש השנה

לקראת ראש השנה אירחה מסעדת “עמק בראסרי" של השף עידו פיינר את מכוורת אופיר בניהולו של אייל אופיר, לספיישל דבש. הם מספרים ל"מעריב" החשיבות של שיתוף הפעולה לתחושת הקהילתיות ועל הקושי לנהל עסק תחת אש

טליה לוין צילום: ג'רמי לדנר
"עמק בראסרי" ומכוורת אופיר בספיישל ראש השנה
"עמק בראסרי" ומכוורת אופיר בספיישל ראש השנה | צילום: שני הלוי
4
גלריה
''עמק בראסרי'' ומכוורת אופיר בספיישל ראש השנה
''עמק בראסרי'' ומכוורת אופיר בספיישל ראש השנה | צילום: שני הלוי
''החיבור של פרצוף למוצר הופך את הסיפור הזה ליותר מרגש'' עידו פיינר
''החיבור של פרצוף למוצר הופך את הסיפור הזה ליותר מרגש'' עידו פיינר | צילום: שני הלוי

“הכל נהיה יותר קשה"

אייל אופיר
אייל אופיר | צילום: צילום פרטי
תגיות:
כוורת
/
דבש
/
מסעדנות
/
עסקים משפחתיים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף