"זה כל מה שיש לי וכל מה שהיה לי", אומר שניר בראיון ל"כלכליסט". "השקעתי את כל כולי בעסק הזה במשך חמש שנים. היה משקיע מאוד רלוונטי אבל אף אחד לא רצה להיכנס להתחייבות בתקופה כזו". לדבריו, "פעם היה ברור שבניהול טוב של עסק אפשר להוציא רווחיות ממחזור. היום, מסעדות מלאות ולא מצליחים לחלץ רווחיות".
לפי הדיווח, בית המשפט נעתר לבקשת החברה והוציא צו הקפאת הליכים. מהבקשה שהוגשה עולה כי למרות מחזור עסקים של 7.5 מיליון שקל ב-2023, המסעדה נפגעה קשות בעקבות משבר הקורונה, המחאה המשפטית ומלחמת חרבות ברזל. על פי המסמכים שנחשפו ב"כלכליסט", החברה חייבת כ-1.2 מיליון שקל למערכת הבנקאית, 700 אלף שקל לספקים, וסכומים נוספים לעובדים, למשכיר הנכס ולרשויות. זאת למרות שבעל המניות היחיד, יובל שניר, השקיע במקום כשלושה מיליון שקל מכספו.
שניר מונה את הסיבות לקריסה: "זו מצוקת כוח אדם. עובד יכול לומר לך 'אם אני לא מקבל מחר במקום 11 אלף שקל 14 אלף שקל אני הולך'. זה גם עלייה במחירי חומרי הגלם. כל הזמן עוד גזרות. עסק מפוצץ בעבודה לא מצליח לייצר רווחיות אלא אם כן אתה באמת קוסם".