נשלם יותר בדמי התפעול: המהלך של וולט - שיקפיץ את מחירי המשלוחים 

חברת משלוחי המזון הודיעה על מודל חדש לחישוב דמי התפעול, שעד היום עלו 2 ש״ח - כך שיזנקו עד לתקרה של 5.9 ש״ח על כל הזמנה ובנוסף לדמי המשלוח. עוד הכריזה על השקת מסלול מנויים ושירות משלוחי חבילות

ליעם אדיב צילום: ללא
שליח וולט
שליח וולט | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

באירוע לתקשורת שכינסה הבוקר (שני), הודיעה חברת משלוחי המזון ״וולט״ על השינויים הצפויים בשנת 2025, ובין השאר גם על מודל שייקר את דמי התפעול משמעותית ברוב המקרים.

כידוע, דמי התפעול בגין כל הזמנה עומדים על 2 שקלים. אולם כעת תעדכן החברה את הסכום, כך שיעמוד על בין שקל ל-5.90 שקלים למשלוח. מדובר בהתייקרות פוטנציאלית של יותר מ-100%. חישוב דמי התפעול יעבוד כך שיהווה 5% חמישה אחוזים מסך ההזמנה, ללא קשר ובנוסף לסכום שישלם עבור דמי המשלוח, כשהתקרה תהיה כאמור חמישה שקלים ו-90 אגורות.

כך למשל, עבור הזמנה שתעלה 60 שקלים, הלקוח ישלם דמי תפעול של 3 שקלים, וכמובן בנוסף לדמי המשלוח. עבור הזמנה של 80 שקלים - 4 שקלים ועבור הזמנה של 100 שקלים - 5 שקלים דמי תפעול.

העלאת דמי התפעול היא חלק מאותם מהלכים עליהם הכריזו בוולט, ובנוסף הודיעו גם על השקת מסלול מנויים חדש בשם ״וולט פלוס״, בעלות של 49.9 ש״ח לחודש, שיאפשר להזמין מבתי עסק מסוימים ללא תשלום דמי משלוח, אך כן בתוספת דמי התפעול המעודכנים.

עוד הצהירו נציגי החברה כי זו תשיק בהמשך שירות משלוחים מנקודות שונות (ללא צורך בהימצאותו של מבצע ההזמנה באחת מהנקודות), בשם ״וולט פאקג׳.

תגיות:
משלוחים
/
משלוחי אוכל
/
וולט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף