התחזית הדרמטית של היזם הישראלי: "אירופה היא סוס מת" | פודקאסט מעריב

היזם הישראלי מיכה אבני מסביר בפודקאסט של עינת מירון כיצד ניהול נכון מסוגל להשפיע לטובה על המדינה. בהמשך הוא שולח אזהרה חריגה בנוגע להשקעות באירופה

עינת מירון צילום: ללא
עקבו אחרינו
מהגרים בבריסל, בלגיה
מהגרים בבריסל, בלגיה | צילום: רויטרס

מיכה אבני על השקעות באירופה | צילום: מעריב אונליין

"וזה לא יצרני. אלה מהגרים שהגיעו ממדינות איסלאם וממדינות אחרות. לא מהגרים שהגיעו, גמרו את הרווארד, התחילו לעשות קריירה וזה. אלה מהגרים שחיים על חשבון המדינה, מנסים לשנות את התרבות, מכניסים שם את האיסלאם, והדבר הזה כבר עבר את נקודת האל־חזור בעיניי.

"לדעתי, לאנגליה יש עוד סיכוי להתמודד - לא כי היא לא חווה את אותה בעיה, היא חווה את אותה בעיה, אבל כי האנגלים קצת יותר עצמאיים ועצבניים בהתנהלות שלהם. לעומת, נגיד, צרפתים, ספרדים ואיטלקים. וזה אוכל אותם. זה יגמור שם הכול. אני לא אומר שאין איזו חברה ביטחונית אירופאית שכרגע גדלה במחזורים שלה ויכולה להיות השקעה טובה בשנתיים-שלוש הקרובות, אבל כאסטרטגיה, בהשקעות, אני חושב שלאירופה אין מקום".

תגיות:
מיכה אבני
/
פודקאסט
/
פודקאסטים מבית מעריב וTMI
/
פודקאסטים על חדשות ואקטואליה מבית מעריב
/
"פודקאסט סייבר" עם עינת מירון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף