פגישת כחלון ויו"ר ההסתדרות סביב עובדי הקבלן תמה ללא תוצאות

הצדדים הודיעו כי ביום ראשון יתחדשו המגעים ביניהם. עם זאת, ההסתדרות בתל אביב תקיים הפגנה בה ישתתפו עובדי קבלן ביחד עם חברי ועדים וראשי ההסתדרות

יובל בגנו צילום: באדיבות המצולם
אבי ניסנקורן מזכ"ל ההסתדרות
אבי ניסנקורן מזכ"ל ההסתדרות | צילום: פלאש 90

הסתיימה עתה (רביעי) ללא תוצאות, פגישתם השלישית במספר בשבוע האחרון של שר האוצר, משה כחלון ויו"ר ההסתדרות, אבי ניסנקורן, סביב הניסיון לפתור את סוגיית עובדי הקבלן במגזר הציבורי.

הצדדים הודיעו כי ביום ראשון יתחדשו המגעים ביניהם. עם זאת, מחר, שבוע ימים בדיוק לפני התאריך בו אמורה ההסתדרות להשבית את המשק במידה ועד אז לא יגיעו הצדדים לסיכום, תקיים ההסתדרות בתל אביב הפגנה בה ישתתפו עובדי קבלן ביחד עם חברי ועדים וראשי ההסתדרות.

לקראת ההפגנה מחר אומר ניסנקורן: "זה הזמן של אנשי האוצר להסתכל לעובדי הקבלן בעיניים ולתת להם את הזכויות ואת הכבוד הבסיסיים המגיעים להם. אין שום היגיון שעובדים המועסקים בתחומי ליבה (כגון הוראה, עבודה סוציאלית וכד') יועסקו שלא בהעסקה ישירה במגזר הציבורי. אלו הפנים של המדינה שלנו וזו ההזדמנות של הממשלה לשנותם".

תגיות:
ההסתדרות
/
משה כחלון
/
אבי ניסנקורן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף