הבונוס אושר באסיפת בעלי המניות שהתקיימה שלשום. כזכור, לפני עשרה ימים הושבתה הבורסה באופן חסר תקדים בשל מחלוקת עם העובדים, בין השאר על רקע תנאי התגמול. לפיכך ההודעה על התגמול ליו"ר עלולה להתקבל בזעם רב בקרב העובדים.
האסיפה הכללית אישרה בישיבה גם את צירופם של שני דירקטורים חדשים: אריק שטיינברג וברוריה גרוס. שטיינברג, המשמש כיום בדירקטוריון חברת פרטנר וזוכה למחמאות, מוזכר כמחליף אפשרי של נויבך כיו"ר הבורסה בבוא העת.
בתוך כך, נודע כי למרות המהלך הדרמטי של השבתת הבורסה, אין שום התקדמות במו"מ עם ארגוני העובדים. סכסוך העבודה עדיין בתוקף, ומנכ"ל הבורסה איתי בן זאב מתעקש לא להיכנע לוועד העובדים שנלחם על עתידו של אחד מחבריו. בשלב זה מעניקה ההסתדרות גיבוי חלקי לוועד, מתוך תקווה שיימצא פתרון לפלונטר שנוצר.