סער על נתניהו: "הוא האדם הכי רחוק ממני מבחינה אידיאולוגית"

יו"ר תקווה חדשה הביע ביקורת על רה"מ בתכנית "בחירות אישיות": "סידור אחר של הכיסאות סביב נתניהו לא יביא לנו ממשלה שונה ואני לא אתן לזה יד". על בנט אמר: "מנסה להצדיק כבר מהיום שיילך עם ביבי"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
גדעון סער על משפט נתניהו. ללא קרדיט | צילום:

יו"ר תקווה חדשה, גדעון סער התראיין היום (חמישי) בתוכנית "בחירות אישיות" של 103FM ו-וואלה!. סער התייחס למפלגתו הקודמת: "כואב לי לראות את הליכוד, שהייתה תנועה מפוארת, והיום היא ביביזם - משהו מסולף, לא ממלכתי, שמי שגדל על הליכוד כמוני - קשה לו עם זה". לדבריו, "נתניהו הפך את הליכוד למקום שמקדש את האינטרסים האישיים שלו. אנחנו חייבים כישראלים לקחת את גורלנו בידינו".

"אמרתי לקהל הענק שמבין שביבי צריך לסיים, גם אלה שתמכו בו בעבר, שהיום הוא חייב ללכת הביתה. יש כתובת לציבור הזה", אמר סער והוסיף על נתניהו כי: "הוא האדם הכי רחוק ממני מבחינה אידיאולוגית. זה אדם שאני יכול לתת לו גיבוי כאדם לאומי? ממש לא. סידור אחר של הכיסאות סביב נתניהו לא יביא לנו ממשלה שונה ואני לא אתן לזה יד".

 גדעון סער ובנימין נתניהו בכנסת
גדעון סער ובנימין נתניהו בכנסת | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
תגיות:
בנימין נתניהו
/
נפתלי בנט
/
גדעון סער
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף