ח''כ מעוז: "אצביע רק בעד ממשלה בראשות נתניהו, ללא רוטציה או מוטציה"

יו"ר מפלגת נעם הודיע כי לא יתמוך בממשלה שתורכב על ידי מועמד אחר מלבד נתניהו, גם אם הוא ממפלגת הליכוד: "רק הוא קיבל רבע מקולות הבוחרים, זה רצון עם ישראל"

אנה ברסקי צילום: פרטי
הרב קריב וח"כ מעוז התעמתו במליאה. צילום: ערוץ הכנסת | צילום:

מעוז הסביר כי את עמדתו גיבש משתי סיבות שונות. האחת, "הכרת הטוב לראש הממשלה על כל מה שפעל למען המדינה במיגור מגפת הקורונה, ובהתעצמות המדינית, כלכלית וביטחונית של המדינה. כל הכופר בטובתו של חברו, לבסוף כופר בטובתו של מקום, זהו יסוד גדול ביהדות".

הסיבה השנייה להחלטתו, היא לדבריו, רצון העם: "זהו הביטוי המכוון ביותר לרצונו של עם ישראל כפי שבא לידי ביטוי בבחירות האחרונות, אז נתניהו קיבל רבע מקולות הבוחרים".

גם יו"ר עוצמה יהודית, איתמר בן גביר, חזר על התנגדותו לשיתוף פעולה עם עבאס, וצייץ: "לממשלה שנשענת על רע"מ אין זכות קיום. קחו את המאמר הזה של עבאס, בו הוא טוען שהציונות היא פרויקט גזעני ואלים, מביע תמיכה בחמאס, מברך אותו על הסכמתו למדינה פלסטינית בגבולות 1967, ותומך בהתנגדות האלימה של חמאס נגד חיילי צה"ל. איתו אתם רוצים להקים ממשלה?".

תגיות:
בנימין נתניהו
/
מפלגת נעם
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף