כספית: "יום אחרי הבחירות פח האשפה הפוליטי יפגוש את אורלי לוי, שיקלי וסילמן"

פחות משבוע נותר עד ליום הבוחר, ונראה שהפוליטיקאים לא התייעפו מלספק כותרות. בן כספית וינון מגל שוחחו בפתח תוכניתם על האירועים האחרונים במערכת הפוליטית

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
עמיחי שיקלי מתנצל על התבטאויותיו נגד מערכת המשפט (צילום: לע"מ) | צילום:

"לפיד התראיין ועשה את הלפיד הלילי, אני מציע שנפצח במה שהוא אמר על חברת הכנסת מיכל שיר", אמר מגל, "הוא אומר ש'השריון הוא לא בגלל הדיל שהיא סגר איתה, אלא בגלל שהיא חברת פרלמנט מצוינת'. כששואלים אותו מה היא עשתה, אין לו מושג. הוא משריין חברת כנסת ואין לו מושג למה".

כספית השיב: "שמעתי את דני קושמרו מקשה מאוד על לפיד. אני שמח על הבחירות, רק בגלל שיום אחרי פח האשפה הפוליטי יפגוש את ח"כ אורלי לוי־אבקסיס, אותו דבר שיקלי, איש לא ידע מיהו, והכי גרוע היא סילמן". על תוצאות הסקרים בעת האחרונה, אמר: "נתניהו לא מוביל בסקרים, הוא ארבע פעמים לא הצליח להביא 61".

מגל הגיב כי "אני מבין שאתם רוצים להראות כאילו לפיד באותה רמה של נתניהו". הוא התייחס לשאלת קיום עימות בין לפיד ונתניהו: "למה נתניהו מפחד לבוא לעימות עם לפיד? מה מפחיד בעימות עם לפיד? ביבי, אתה לא מוביל, זה פייק, אתה מר טלוויזיה, הנואם הגדול בתבל. למה אריה צריך ללכת לעימות עם ג'וק? באיזה סרט מלך החיות הולך עם השפן לעימות? כל האינטרס של לפיד הוא להיות מול נתניהו. אני מבין שאתם רוצים להראות כאילו לפיד הוא באותה רמה כמו נתניהו".

בסיום השיחה, התייחסו השניים לדברים החריפים שהשמיע הרמטכ"ל לשעבר דן חלוץ בריאיון. מגל אמר כי "בושה וחרפה שהאיש הזה היה רמטכ"ל, הוא מאיים במלחמת אחים אחרי מה שעברנו פה. האיש המופקר הזה. מופקר, רמטכ"ל כושל. אני מאוד מקווה שאתה מגנה את הדבר הזה". כספית השיב: "אני חושב שהוא צודק במאה אחוז ואני שותף לדעתו", הדגיש חברו למיקרופון שהוא ממש לא התכוון לגנות את ששמע".

סייעה בהכנת הכתבה: מיכל קדוש , 103FM

תגיות:
בנימין נתניהו
/
יאיר לפיד
/
בחירות 2022
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף